Bau-bau...sunt nebuna.

6 comentarii:

Tovarasu spunea...

Deci tre sa te faci videoblogarita ca iti sade bine :D. Serios. Apropo, trebuie sa il convingem pe profu de foto sa merem la shooting in vama :)

Stef spunea...

Tocmai ai pornit un nou curent: Blogul Video. And i love it. L-am ascultat cap-coada si mi-a placut la nebunie. Ma bucur ca ai spus "depresiune" in loc de "depresie"(as in "depresia" de asta-vara, lucru care mi-a trezit amintiri funny), si-am omis pluralul de la "banchet"(care e banchete, nu bancheturi :P )...dar astea nu conteaza atunci cand ai un vocabular, un limbaj si o imaginatie care te tine "in priza" cel putin 9 minute, in conditiile in care o prezentatoare de stiri(sau orice altceva) are nevoie de prompter si nu poate vorbi fara sa arunce cu ochiul la ecranul care-i "sopteste`n retina" ce sa spuna. Ceea ce ai facut tu mai devreme, si, daca nu ma insel, ai facut si de revelion, cand ai avut un videoclip mai scurt dar foarte "activ", este mai mult decat superb, este...talent,cred. Mi-a placut la nebunie sa te vad vorbind despre ce-ti trece prin minte, mi-a placut la nebunie sa iti vad mimica si gesturile...ai transmis mai multa emotie si sentiment decat orice text de pe blogul asta si de pe blogurile mu-hu-huu-huuul-to-ra(si dintr-un cuvant cu 3 silabe am facut unu` cu 6). Imi pare sincer rau ca relatia noastra nu mai este la fel de "intensa" in comunicare ca altadata, sunt schimbari care intervin in timp si`ti schimba personalitatea. Ceea ce ma bucura enorm este ca nu reusesc sa vad absolut nimic gresit in schimbarile pe care le adopti in copilaria/frageda adolescenta a ta... este pur&simplu speechless sa te vad crescand astfel, cu atata voiosie si(cat de penibil suna) dragoste de viata. Iar "mostenirea" pe care o avem de la parintii nostri( cu parti bune si parti rele), se simte in fiecare lucru pe care`l facem. Am fost, sunt si voi fi mereu mandra de tine si de ceea ce esti, ceea ce faci, ceea ce reprezinti.

photoaddicted spunea...

Ahhh mersi ca m-ai lamurit Stef ca chair nu stiam care e pluralul la "banchet":)).Sa-mi fie rusine...eh lasa,acum stiu...
PS:mersi pentru tot ce ai zis

photoaddicted spunea...

chiar*

Diana spunea...

Deci ii poti lua locul lui Alice...Oricum esti mai tare ca ea....Huhuhiiii...E VIDEO BLOG!E tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Si da!Tocmai ai pornit un nou curent.Si da,chiar il iubes muuult!

Fℓ๏ ̯͡๏ri spunea...

oh my god..8->
fratee, deci esti foarte taree:D
la naiba in puii mei:D
ai pornit si un nou curent..deci you rock:))\d/
=d>
sinceritateea ta si talentul sunt extreemee:x